Jag är den 3-dje medlemmen i hundskaran och jag heter Kullarnas Jasmine är född den 6 november 2001. Och jag är Mattes ögonsten.

Jag har varit på utställningar 2 gånger och det gick bra för mej. Jag fick 2st 1:a pris, 2st HP och 2st BIR-VALP. Ni får titta i fotogalleriet på mej. Jag är en busig tjej som hänger min moster i öronen och tuggar på hennes framben men hon är så snäll och gör mej inget ont fast jag kan vara jobbig. Men det är väl typiskt Landseer för vi är så goa och snälla av oss.

Den senaste utställningen jag var på fick jag

ett pris. Det blev ett 1:a pris. Det var på den

internationella utställningen i Halmstad den 14 juli 2002. Matte och husse sa att det var bra för. Jag var ju bara 8 månader då.

Nu är jag över ett och halvt år. Då sa husse och matte att jag skulle röntgas. Förstår inte vad det skall vara bra för. Men hur som helst, det fick jag göra. En mycket obehaglig upplevelse. Jag fick åka till veterinären.Där fick jag en spruta, jag blev konstig.

Veterinären och husse lade upp mig på ett stort bord när jag skulle röntgas. Matte och husse var med hela tiden medan jag röntgades. Så det gick ju ganska bra.
Sedan när vi vara klara så fick jag en till spruta och då började jag genast må lite bättre. Var lite ostadig på benen men gick gjorde jag.


Så nu häromdagen fick matte ett brev från Svenska Kennelklubben. Matte läste detta och hon blev jätteglad. Hon sa något om att jag var godkänd.??!! Vaddå godkänd??
Sen så sa hon att mina höfter och armbågar var jättefina. Som om det skulle vara någon nyhet. Det kunde väl de frågat mig om. Det visste jag hela tiden.


Jag har HD A och AD UA. Inte så tokigt, eller??
Men måste det bli sådan uppståndelse för det? Även Nina från Kullarnas Kennel, där jag föddes, blev jätteglad.

Den 11 April 2004 blev jag mamma för första gången till 4 små valpar. Matte har gjort en egen sida här på hemsidan som ni kan gå in och titta på.

Min mamma
Min mamma heter Kullarnas Dream och kallas för ” Nelli”. Hon är född den 16 augusti 1999 på Kullarnas Kennel i Skåne som jag själv. Och hennes meriter är ett antal 1:priser, HP, 2 x CK, Cert, BIM och R-Cacib. Min mamma är syster med Sasha som jag bor ihop med.
Min pappa
Detta är min pappa och han heter Kajs Vita Björnens Gröna Böna (Hugo). Det kan man ju inte ropa efter honom när man är ute så därför kallas han för ”Hugo”. Han är född den 17 november 1998. Hans meriter är ett antal 1:a priser. Han bor i Göteborg inte så långt ifrån mig.
Kullarnas Jane "Skrållan"
Kullarnas Jamba "Jamba."
Kullarnas Juvel "Ballack"
Kullarnas Jonte "Jonte"
Kullarnas Jazz
Mina Kullsyskon
Jasmine 8 veckor
Kullarnas Joel
ƒ 6/11 2001
† 15/7 2008
Matte Marlene & Husse Benny
ƒ 6/11 2001
† 11/04 2011
Född 6/11-2001
Död 27/06-2011