Mitt namn är Kullarnas Victory Vilja men husse ville att jag skulle heta Nikita. Jag var den som föddes sist i kullen.Jag kom 16 timmar efter mina syskon och vägde 500g. Vi kom som en oväntad påskpresent till familjen Olsson. Det blev en jätte glad överraskning för dem. Oj, vad vi skrämde husse och matte när mamma reste på sig och vattnet gick. Då blev det fart på dem. Matte sprang och hämtade täcke och lakan och lade det på badrumsgolvet. När det var klart så kom brorsan som skall ha tilltalsnamnet Atlas. Jag var den som var minst i pga att jag kom så långt efter de andra i kullen men nu har jag kommit i kapp de andra, förutom brorsan, han är störst. Matte tycker att jag är ett busfrö.Jag älskar att jaga löven när det blåser, bollar det är mitt liv, jag varken hör eller lyssnar när matte säger till mej men jag skall bättra mej när jag blir stor.
Min mamma
Min pappa
Detta är min pappa och han heter Kullarnas Leonardo (Leo). Han föddes den 10 september 2002 på Kullarnas Kennel i Skåne. Nu bor han i Mullsjö hos sin nya matte som heter Irehn Henriksson. Mullsjö ligger inte så långt från mig c:a 12 till 13 mil så jag får väl hälsa på min pappa någon gång.Vi barn var bara 6 veckor gamla när vi såg pappa och då fick vi inte leka med honom för matte & husse.Nu är jag stor så nu får jag busa med pappa.
Det här är mamma och hon heter Kullarnas Jasmine och född den 6 november 2001. Hon kommer också från Kullarnas Kennel i Skåne. Men mamma och pappa är inte besläktade med varann, trots att de kommer från samma kennel. Mamma tog mycket väl hand om oss när vi var riktigt små. Nu när vi har blivit större så busar hon med oss. Ibland så försöker hon att fostra oss med det lyckas hon inte med så bra. Jasmine är en riktigt toppenmorsa.
Mina Kullsyskon
Kullarnas Vicktory Vincent " Atlas "
Kullarnas Vicktory Vicktoria " Vikki "
Kullarnas Vicktory Vanessa " Wilma "
Nikita 4 veckor
ƒ 10 september 2002
† 17 December 2008
ƒ 6 november 2001
† 27 juni 2011
Min pappa