Jag heter Kullarnas Delightful fast Matte och Husse kallar mej för Sasha. Jag är av rasen Landseer. När jag var 4 veckor gammal så åkte Matte och Husse till Kialt för att välja en Landseer flicka och bland alla mina syskon så valde de mej.

Efter ytterligare 4 veckor så kom dom för att hämta mej. Jag sov så gott nästan hela vägen till Upphärad som ligger 2 mil utanför Trollhättan. När jag kom fram så blev jag emottagen av Alexis som blev min nya mamma och tryggheten i mitt nya hem. Jag växte fort och blev en riktig buse. Den 16 augusti 1999 föddes jag så nu har jag lugnat ner mej. Jag är mycket vacker tycker min Matte och Husse som älskar mej. Ni får se själva på foto hur jag ser ut.

Det har kommit en ny medlem till familjen. Det är också en Landseer, Jasmine. Det är en liten jobbig sak. En riktig busvalp som biter och drar mig i öronen, svansen och benen. Överallt förresten. Jag försöker med hjälp av Alexis uppfostra henne. Så att vi slipper skämmas för henne när man är ute och går. Men Alexis säger att jag skall inte klaga, för jag var visst inte bättre. Jag kan inte förstå detta? Jag har varit på utställningar och fått 2st. 2:a pris och 3 st. 1:a pris och ett HP pris. Den senaste utställningen jag var på fick jag en del priser. Det blev ett 1:a pris, 2:a Btkl, CK och res.CACIB. Det var på den internationella utställningen i Halmstad den 14 juli 2002. Jag har även blivit MH-testad med mycket gott resultat.

Min mamma
Min pappa
Och det här är min mamma SUCH Kullarnas "Adina" och är född i Skåne på Kullarnas Kennel hos Nina Tengvall, precis som jag. Hon föddes den 9 september 1997. Och hennes meriter är följande: 1 priser,1 pris ukl, 1pris skl, 1 pris btkl, 3 HP, 3 CK, 4 CERT, CACIB & 3 BIR. Championat.
Det här är min pappa "Tahvo", Ängelmäen Teddy Termite, och han är född i Finland. Han föddes den 24 april 1996. Hans meriter i Finland är Cert och i Sverige har han fått 2 Cert & 1x CACIB, flera 1:a priser, BIR
Mina Kullsyskon
Kullarnas Doubtless "Lotus"
Kullarnas Desirable "Wilma"
Kullarnas Devoted "Zimson"
Kullarnas Delicious "Sandra"
kullarnas Dream"Nelli"
Kullarnas Delicate "Dessie"

 

 

Kullarnas Dew

Blev endast 3 veckor

 

Sasha 4 veckor
Kullarnas Delight " Nikita "
Död 12/6-2011
Född 16/8-99